KIWAMI AWARDS 2023

  Etter å ha nøye vurdert 330 Lexus forhandlere i 28 markeder på utallige parametere og prosesser, har Lexus Europa tildelt Lexus Romerike KIWAMI - prisen for 2023. Denne prestisjefylte utmerkelsen gis hvert år til de 10 beste forhandlerne i Europa. Dette er tredje gang Lexus Romerike mottar prisen siden 2020. Vi er utrolig stolte over å motta denne prisen, og det at vi også mottok denne i 2020 og 2021 viser at vi har god kontinuitet og et ufravikelig fokus på Kaizen. Kaizen er betegnelsen på kontinuerlig forbedring og et av fundamentene i Lexus, både i måten vi behandler våre kunder, men også knyttet til bilene vi er så stolte av. I sum resulterer dette i kvalitet, kompetanse og kultur vi er stolte av å videreformidle til våre kunder. 

KIWAMI - prisen er en bekreftelse på at man oppfyller de strengeste kravene som settes for å kunne tilby uforglemmelige kundeopplevelser og eierforhold. Denne prisen har sitt utspring i det Japanske begrepet Omotenashi som betyr gjestfrihet – hver enkelt kunde skal behandles som en gjest i vårt eget hjem. Gjennom en rekke kontrollpunkter, audits og mystery shopping, har vi blitt målt og evaluert gjennom hele 2022. Kontrollpunktene tar for seg hele kjøpsprosessen, og ikke minst det å eie en Lexus og benytte seg av våre tjenester.

Historien tar vi med oss som et fundament i alt vi gjør. Prinsippene og forpliktelsene til prosesser og kvalitet starter på fabrikken i Japan, og vi etterstreber hver dag å formidle dette i uforminsket styrke her hos oss på Romerike.